Kinesitherapie-lymfedrainage-(neurologische) revalidatie-PM

Bij een individuele behandeling word je gedurende 30’ tot 60’ persoonlijk behandeld en begeleid. De tijdsduur en het honorarium hangen af van de aandoening en de therapie, en variëren van 26€/30’ tot 47.50€/60’. In deze tijdspanne krijg je een curatieve behandeling waar je actief aan meewerkt.
De therapeuten die deze therapieën uitvoeren zijn geconventioneerd.

Fasciatherapie-Somato-psychopedagogie

Fasciatherapie en S-PP werkt steeds in sessies van 45’tot 60’ afhankelijk van de noden van de patiënt/persoon op dat moment. Het betreft hier telkens de relatie tussen fysieke klachten en persoonsgebonden klachten (stress, MUS, hyperventilatie, burn-out, depressie , slaapproblemen,..). De therapeut zal zich hier vooral toespitsen op een goede regulatie van het stress-systeem en de psycho-emotionele impact op/van de klacht.

De therapie kan zowel curatief als preventief zijn, en er wordt voldoende tijd gemaakt voor het aanleren van oefeningen of een verklarend gesprek. De tarieven variëren van 45€ tot 60€. Er is geen terugbetaling van de mutualiteit mogelijk voor deze therapie*.

*Voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming wordt de behandelduur aangepast aan de conventietarieven. Zij genieten ten alle tijden van hun voordeelstatuut.

Workshops en groepsbegeleiding

Voor meer info hieromtrent kan u contact op nemen via mail of telefonisch met Sabine op het nummer 0476688298. De prijzen variëren van de grote van de groep, de duur van de workshops en de afstand. Locatie is steeds in samenspraak. Catering mogelijk.

Sabine Thijs

Praktijkhouder, kinesitherapeut Fasciatherapeut, Somato-Psychopedagoog