Raadplegingen

Patiënten

Consultaties

Wij werken volledig op afspraak. Deze legt u bij voorkeur vast via ons online afsprakensysteem of eventueel telefonisch op het nummer 056 90 50 10
Voor dringende afspraken kan u steeds telefonisch contact opnemen met de arts. Wij voorzien hiervoor extra buffers in de agenda.

Belangrijk:

 • Breng zeker uw elektronische identiteitskaart mee
 • U kan bij ons met bancontact betalen
 • Huisbezoeken

  Deze zijn voorbehouden voor patiënten die zich onmogelijk kunnen verplaatsen naar de praktijk en wonen binnen ons werkingsgebied, regio Zwevegem. In de spreekkamer heeft de arts namelijk meer mogelijkheden om u een optimale zorg te geven. Een huisbezoek wordt telefonisch aangevraagd, liefst voor 10u30 ’s morgens.

  Tarieven

  We zijn beide geconventioneerd en houden ons bijgevolg aan de vastgelegde tarieven volgens het RIZIV.

  Consultatie overdag = 27 EUR Consultatie na 18u = 31 EUR (deze €4 extra wordt volledig terugbetaald bij patiënten met een globaal medisch dossier in de praktijk) Huisbezoek = 40 EUR Indien u recht heeft op verhoogde terugbetaling, kan u ook steeds hiervan genieten bij uw arts. Breng hiervoor zeker uw elektronische identiteitskaart mee.

  Vertegenwoordigers

  Voor vertegenwoordigers is er bij de artsen een vast contactmoment voorzien op vrijdagmorgen om de 2 weken. Een afspraak kan gemaakt worden via de online agenda, zie oranje tijdsvakjes.

  Privacyverklaring

  Wij hechten groot belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en we verwerken uw persoonsgegevens met de nodige zorg en aandacht voor de veiligheid van deze gegevens. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die toelaten dat u als persoon geïdentificeerd kan worden. Wij houden ons aan de wettelijke bepaling rond de bescherming van de persoonsgegevens en de rechten die u als patiënt heeft (waaronder de nieuwe Europese verordening en de wet op de patiëntenrechten).
  De persoonsgegevens worden enkel verwerkt voor het doeleinde waarvoor ze ingezameld zijn en enkel zolang dit hiervoor nodig is.